NRK: Manglet gutter til danserolle om gutt som nektes å danse

Da historien om Billy Elliot skulle settes opp i Sandnes, var det ikke nok lokale gutter til å fylle rollen. Derfor er hovedrolleinnehaverne fra Oslo.


Info

– Det er litt spesielt ... Det er ikke alle som får sjansen til å flytte hjemmefra for å spille skuespill, sier Jesper Leporanta.

14-åringen har satt livet i Oslo på vent – i tre måneder – og reist fra familie og venner for å spille hovedrollen i oppsetningen av Billy Elliot i Sandnes.

Med en annen Billy (13 år gamle Eric Backstrøm fra Oslo) og to Michael-er fra Fredrikstad og Sarpsborg er dermed de mest sentrale danserollene i forestillingen i Rogaland fylt av gutter fra Østlandet.

Les hele oppslaget på nrk.no her

Foto benyttet på denne side er fra filmen Billy Elliot. FILMWEB.NO

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier