Mimrebillettene fyker unna

Bellamy Brothers har rørt køntri-folket i over 40 år. Konserten i Sandnes var utsolgt alt i vår.


Info

Høstens program for Sandnes kunst- og kulturhus, som inkluderer både kulturhuset og KinoKino, er både vidt og smalt. De to amerikanske brødrene Bellamy med sangen “If I said you had å beautiful body,” står for det mest populære enkeltarrangementet. Riksteatret med Liv Ullmanns forestilling “Fortrolige samtaler,” er nummer to. Begge er utsolgt.

Utsolgt vil nok også konserten med rockebandet Manfred Mann´s Earth Band være ganske snart. Som med Bellamy Brothers vil også dette bli en kveld av høy mimrefaktor, Manfred Man har holdt samme stilen siden 1970-tallet en gang.

Publikum finner fram til brødrene Bellamy, Manfred Man og Liv Ullmann helt av seg selv. Mens kulturhussjef Anders Netland ivrer for å gjøre folk oppmerksom på kvelden med Morten Joacim på scenen, han alene, sammen med sin gitar, og en sterk historie. Et løvetannsbarn som vokste opp med narkomane foreldre og en narkoman bror.

Les hele artikkelen i aftenbladet.no her

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier