Se filmtrailer fra vårens danseprogram

Vårsesongen nærmer seg med stormskritt, og RAS presenterer dansekunst for både store og små.


Info

Årets overordnede tema er Norden

Se film teaser for vårens RAS program her

Det er nytt år og nye muligheter og vårsesongen på RAS er spekket med godbiter. Årets overordnede tema er Norden, og gjennom hele året vil du få et innblikk i dansekunsten som preger dette området i disse tider.

Sesongen åpnes med The Rest Is Silence - en høyst aktuell og vakker forestilling om en traumatisert oppvekst, koreografert av Hege Haagenrud. Hun har tidligere gjestet RAS med sine barneforestillinger, men denne gang får RAS endelig presentere en helaften signert Haagenrud.

Videre kommer Stian Danielsen og Kasper Ravnhøj med Sleeping With The Lights On – en fysisk duett som virkelig varmer, bokstavelig talt.

Denne våren er også Ingun Bjørnsgaard Prosjekt endelig tilbake på scenen i Sandnes kulturhus med Rotating Nora. I denne forestillingen griper den anerkjente koreografen fatt i Ibsens mest kjente kvinneskikkelse og publikum tas med på en reise gjennom bevegelser og følelser hvor det tragikomisk menneskelige blir synlig.

Høytsvevende akrobatikk blir det også med nysirkusstjernene i Cirkus Cirkör, denne gangen med forestillingen Limits som også er en kommentar til den pågående flyktningkrisenVelkommen til spennende danseopplevelser denne våren!

Se hele vårens PROGRAM

Facebook www.facebook.com/samtidsdans

RAS på Instagram@regionalarenaforsamtidsdans

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier