Snart klart for helaften opera

Denne måneden inviterer Opera Rogaland til sin første helaften forestilling. Hva som så skjer er mer usikkert, alt avhenger av økonomien.


Info

Drømmen er å sette opp en egen forestilling i løpet av de kommende fem årene. Men akkurat nå ser det ganske mørkt ut. I fjor så alt til å gå rette veien økonomisk, men nå handler det om å redde seg gjennom 2017. Året etter kan bli skjebnesvangert.

Men uansett, operaen “Dido & Aeneas” vises Sandnes kulturhus to dager på rad i slutten av november. En opera som har beholdt populariteten i over 300 år. Enkel handling om prins Aenaes møte med dronning Dido i Kartago, som komponisten Henry Purcell (1659-1695) har klart å lage om til en opera med høyt tempo.

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier