Teateranmeldelse «Kollaps i kulissene»: Komisk teaterkaos

Den klassiske teaterfarsen har fått en sårt tiltrengt fornyelse. Det blir høy energi og tett timing når Riksteatret nå legger ut på vårturné med «Kollaps i kulissene».


Info

Stykket har allerede etablert seg som en publikumsfavoritt på tredje året i London, og er i ferd med å bli en verdenssuksess. Det er ingen grunn til å tro at mottakelsen vil bli særlig dårligere her til lands.

Vi befinner oss i England på 1920-tallet, og amatørteatertroppen Skorpen Dramatiske Selskap skal sette opp stykket «Mord på Haversham herregård». Det ender med full kollaps, ikke bare i kulissene men vel så påtakelig også på scenen.

Det komiske potensialet i en mislykket teateroppsetning er åpenbart. Absolutt alt går så galt som det kan, skuespillerne er hjelpeløse kløner, scenografien er katastrofal og replikkene kastes rundt i mer eller mindre tilfeldig rekkefølge. Det er med andre ord duket for slapstick, forviklinger og grunnleggende kaos.Les hele artikkelen på vg.no her

Spilles i kulturhuset lørdag 25. og søndag 26. kl 18.00. Mer om forestillingen her

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier