Brass Cafe - Kjell Inge Torgersen - Elim Brass

På Brass Caféen opptrer Kjell Inge Torgersen alene og sammen med Elim Brass. Elim Brass framfører som vanlig et publikumsvennlig program.


Info

Kjell Inge Torgersen er sanger, låtskriver, tekstforfatter og formidler. Han er mannen bak «Aks av gull», «Fugl av fred» og «Stjernenatt». Sistnevnte ble A-listet på NRK P1. Nytt album kommer 8. september, og singelen «Samme sol» ble sluppet 27. januar – også denne listet av NRK P1. Stavanger Aftenblad skrev: «Låten vokser seg stor og sterk idet den går fra verset til refrenget. Flott stigning.» De trillet terningkast 5 og kalte den Ukens Single. Med dette nye albumet viser han en ny retning i artistkarrieren. Albumet er produsert av duoen dal’hansen (Ruben Dalen og Stian S. Hansen), som har spilt og jobbet med en rekke store artister.

Mest kjent er Kjell Inge Torgersen kanskje for å ha gjendiktet tekster av Sting til nynorsk, og i denne konserten vil vi blant annet få høre «Aks av gull» («Fields of Gold») med brass-akkompagnement. For øvrig er «Skjøre» («Fragile») og «Andedrag» («Every Breath You Take») noen eksempler på sanger av Sting som han har gjendiktet.


Billett

Brass Cafe - Kjell Inge Torgersen - Elim Brass

Sal: Kulturhuset Foajé

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier