The Show Must Go On X

Opplev den aller siste Queen hyllesten med Åge Steen Nilsen!


Info

Etter 10 år med spektakulære show til hyllest av den britiske super-gruppen ”Queen” vil nå Norges beste rockeentertainer sette endelig punktum med en helaftens jubileumsforestilling som skal presenteres Siden starten har ulike versjoner av “The Show Must Go On” blitt sett av mer enn 400.000 mennesker rundt i Norge. Nå starter avskjedsturnèen.

Åge har fortsatt med seg det samme fantastiske bandet og krydrer som vanlig showet med dansere, statister og spesialeffekter. Det loves et minnerikt show ut fra den musikalske skattekisten til Queen og Freddie Mercury. Det blir gjenhør med mange av de store klassikerne vi har hørt før. Men halvparten av showet består av ”nye” låter som aldri før er fremført på scenen av Åge & co. Herunder biter fra gruppens aller første utgivelser samt rørende versjoner av låter fra gruppens siste album, “Made in Heaven”, som først ble utgitt etter Freddie Mercurys død.

Varighet 2 timer og 20 min inkludert pause

Se teaser på Vimeo her

Denne gangen vil Nordens beste Queen-tolker også invitere til en akustisk intimkonsert i forkant av selve showet. Ved kjøp av en egen ”Meet and Greet-billett kan man ta del i denne once-in-a-lifetime opplevelsen.

Golden Circle : “De beste plassene rett foran scenen! For deg som ønsker å være i hendelsens sentrum. Her får man virkelig nærkontakt med artistene.”

“Meet & Greet “: I jubileumssesongen byr Åge og hans ensemble på noe ekstra. Et eget arrangement for de som vil ha mer!! Må kjøpes egen billett til dette arrangementet.
start: kl 19.30 sted: oppmøte i Foaje
Inneholder: Møte med artistene. Akustisk minikonsert med Åge. Goodie-bag med souvenirer fra forestillingen.


Billett

The Show Must Go On X

Sal: Kulturhuset Stor sal


Opplev mer..

"Meet & Greet ":

I jubileumssesongen byr Åge og hans ensemble på noe ekstra. Et eget arrangement for de som vil ha mer!! Må kjøpes egen billett til dette arrangementet.

start: kl 19.30 sted: oppmøte i Foaje
Inneholder: Møte med artistene. Akustisk minikonsert med Åge. Goodie-bag med souvenirer fra forestillingen.

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier