Marie og Tor Kvammens julekonsert

Marie og Tor Kvammen feirer i år 10års jubileum for sine populære og tradisjonsrike julekonserter i Sandnes. Gjennom de siste 10 årene har disse konsertene vokst til et stadig større publikum, og til sammen har tusenvis av besøkende funnet veien til julekonsertene i Sandnes´storstue.


Info

Juletradisjon i Sandnes

Marie og Tor skaper med sine vakre stemmer noe helt unikt sammen. Deres evne til å formidle og sette sitt musikalske særpreg på både kjente og sjeldne julesanger gjør sterkt inntrykk på publikum år etter år, og repertoaret varierer fra det helt vare og nære til det storslåtte og stemningsfulle.

I år markerer de jubileet med å gi ut en etterlengtet juleplate!

Denne kvelden ønsker Marie og Tor, sammen med sitt dyktige band, å gi publikum en musikalsk opplevelse som gjør inntrykk og som varer inn i julen.

Medvirkende:
Magnus Fjelde: Tangenter
Pernille Svendsen: Fiolin
Thomas Brekke: Gitarer
Halvard Aase: Bass
Konrad Lunde: Trommer & Perkusjon

Velkommen til konsert!

Varighet 85 min, ikke pause


Billett

Marie og Tor Kvammens julekonsert

Sal: Kulturhuset Stor sal

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier