En musikalsk festaften med Song og Spelkorlaget av 8. mars & søn

FORESTILLINGEN ER AVLYST!


Info

Koret med egen radiator

I Stavanger Konserthus har det hvert år i 29 år vært utsolgte hus under «Syng med Oss» arrangementet siste lørdag i januar – og nå har koret startet en tilsvarende konsertrekke i Sandnes etter suksessen forrige gang.

Koret, med solister og eget «Spel» - eller orkester som det også kalles – står fjellstøtt på de siste 50 års populærmusikk tradisjon med kjente og iørefallende melodier i fikse arrangementer. «På grensen til Allsang» blir en anledning til gjenhør og allsang med gamle klassiske pop- og musicallåter – humørfylt og fengende fremført.

Og vi er ikke alene. Med oss har vi Sandnes egen Anh Vuh, Sandnes Gaukeorkester og elever fra Vågen Videregående Skole. Dyktige på hver sine felt – og flotte sammen.
Sett av dagen til en hyggelig kulturopplevelse i Kulturhuset.

Varighet 2 timer inkludert pause.


Billett

Song og Spelkorlaget - Avlyst

Sal: Kulturhuset Stor sal

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier