Operakafè

Nina Gravrok, sopran, Martin Hatlo,bassbaryton, har steppet inn for Caroline Wettergren på kort varsel. Markus Kvits, klaver.


Info

Nina Gravrok har utmerket seg i flere store roller ved Den Norske Opera, blant annet en strålende Elsa i Lohengrin, en rolle hun også har gjort i operaen i Bern. Hun imponerte stort da hun høsten 2013 sang ved en av våre operakaféer.

Den norske bassbarytonen Martin Hatlo har tidligere studert ved Barratt Due musikkinstitutt, ved det Kongelig Danske Musikkonservatorium under Susanna Eken, og med Anne Margrethe Dahl på Operaakademiet ved Det Kongelige Teater i København. Denne sesongen (17/18) er han en del av Den Norske Opera & Ballett, hvor han gjør roller i Tosca (Puccini), Barberen i Sevilla (Rossini), Heimferd (Irgens-Jensen), La Traviata (Verdi) og Don Giovanni (Mozart) Han er en etterspurt konsert- og oratoriesanger og er jevnlig solist i verker som Juleoratoriet og Johannespassjonen av Bach og Händels Messias.

Vert for operakafe er Kjartan Thu

Arrangør: Sandnes Operakor og Sandnes kunst- og kulturhus, med støtte fra Opera Rogaland og Sandnes kommune.


Billett

Operakafè

Sal: Kulturhuset Foajè

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier