Barnelørdag - Hva er det for no’ i do, mon tro?

Alma sitter fint i det. Om en time skal hun være i bursdag, men mamma sier at hun ikke får lov til å gå før hun har tisset! “Vi skal ikke ha enda en episode”, sier hun.


Info

Den passer for barn fra 3-8 år og varer i cirka 35 minutter.

Det mamma ikke vet - som gjør det hele ganske komplisert og kanskje til og med farlig - er at det bor et monster i do! Alma har sett det med sine egne øyne, og hun har absolutt ikke lyst til å bli bitt i rumpa.

Heldigvis for Alma er dette dagen da Dr. Do bestemmer seg for å dukke opp!
“Hva er det for no’ i do, mon tro?” er ei leken forestilling skrevet og produsert av Pia Aamodt-Løken og Lisa Uhlen.

Den passer for barn fra 3-8 år og varer i cirka 35 minutter.

Forestillingen er fargerik og fartsfylt, med musikk, sang, dans og tøysete vitenskapelige påfunn. Barna blir dratt med inn i handlingen, og hvem vet - kanskje er det de som klarer å sette sammen miksturen som fjerner do-monsteret for godt?


Billett

Barnelørdag - Hva er det for no’ i do, mon tro?

Sal: KINOKINO

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier