Hillsong Julespesial

Hillsong Church inviterer til en annerledes julekonsert med julens inkluderende budskap om håp og fred i fokus.


Info

Eget skreddersydd show for alle barn parallelt i lillesalen kl 16.00.

Hillsong Church er kjent verden over for sin musikk publisert av Hillsong UNITED, Hillsong Young & Free og Hillsong Worship. Hvert år arrangerer de spektakulære juleproduksjoner på kjente scener og arenaer i alle land hvor de er representert som kirke - nå også i Sandnes Kulturhus.

I tillegg til å skape en unik konsertopplevelse i hovedsalen, tilbyr de et eget skreddersydd show for alle barn parallelt i Liten sal kl 16.00. Med dette inviterer Hillsong Church regionen til å innvie julehøytiden sammen, og lover substans og stemning for store og små.

Det må løses egen billett til barneshowet i Liten Sal, som er tilpasset barn opp til 10 år. Alle foresatte som følger barn, må innløse egen billett.


Billett

Hillsong Julespesial

Sal: Kulturhuset Stor sal

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier