ELEKTRONIKA-FEST

For første gang er det duket for elektronikafest på KinoKino. Kvelden byr på lokale artister, dansbare beats og vi lover god stemning til langt på natt.


Info

Dørene åpner kl 20.00

Med Artistene Tortusa, Vigdel, Jon Reve og Trygve Stakkeland/Morten Røsbak presenteres herved et stort spenn innenfor den elektroniske sjangeren.

Trygve Stakkeland og Morten Røsbak har laget musikk på hver sin kant i mange år. Nå har de slått seg sammen og for første gang viser de seg frem med sitt nye klubbkonsept. Omringet av synther og trommemaskiner sørger de for dansbar musikk som strekker seg over flere sjangere.

Tortusa (John Derek Bishop) er komponist, produsent og utøver innen sjangeren elektronisk musikk. Bishop bruker ulike former for både hardware og software til komposisjon og livefremføring, eksempelvis gamle båndmaskiner, modulære synthesizere, samplere og en rekke andre verktøy. En hjørnestein i Bishops produksjon er selve klangen og strukturen i lydbildet.

Vigdel gir deg pure electromagnetic, ultramasonic, saxomophonic chill elektronika på en måte du aldri har opplevd det før! Medlemmene Idar Andersen (gitar, keys, beats), Håkon Bjorland Hansen (keys) og Jørgen Aasland (sax, fløyte, gitar) ble forent på Vigdelstranden på slutten av 2000-tallet og resultatet ble kraftfullt. Med toalbum under beltet reiser nå Vigdel ut i den store verden for å spre sitt musikalske stjernestøv.

Jon Reve lanserte seg som soloartist januar 2017 etter flere år som en del av popduoen Beatpop. Han lager cinematisk elektropop med referanser til 80-tallets soundtrack. Musikken er visuell og følelsesladet og Reve slipper sitt første album denne kvelden.


Billett

ELEKTRONIKA-FEST

Sal: KINOKINO - Sal 1

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier