KORT - BARNELØRDAG

Vi skal se kortfilmene ”De tre bukkene Bruse”, ”Filmen om Bodil” og ”EPLET” – og leke oss med rekvisitter og saker fra filmene. Alder: 3-6 år


Info

KORT OG GODT – korte filmer og små fortellinger…

Det blir ganske sikkert litt bjeffing og leke ”eple-leken”! “De tre bukkene Bruse” – en film fra Finland, laget av Hekki Prepula, på 4 minutter om de tre brødrene som breker og breker – og som selvsagt skal til seters for å gjøre seg fete, og som elsker gule blomster! En forunderlig og humoristisk filmperle med en overraskende slutt!

”Filmen om Bodil” er laget av Linda Madsen. En liten film på 8 minutter om en ganske så doven og sta bullterrier som ikke har lyst til å leke når andre har det. Bodil vil bestemme selv. Hun liker å ligge i lenestolen og kose seg, og hun liker ikke å gå ut å tisse i regnvær. Plutselig en kveld blir hun leken og litt vill og gal. Filmen fortelles i rimog regleform. En underfundig, stillegående, varm og morsom film om en hund.

”EPLET” er en liten fortelling, på 6,36 minutter, som handler om de to gode naboene, Pat og Mat, som aldri mister motet, selv om det ikke alltid går slik de hadde tenkt. Alle problemer kan løses på en eller annen måte. Denne lille forunderlige fortellingen trenger ingen ord, bare lydeffekter og musikk. Handlingen er leken, morsom, fantasifull og lett å like både for store og små – og filmen handler aller mest om å få tak i et rødt eple!

Varighet: Ca. 45 minutter

Alder: 3-6 år

Formidler: Grethe Bekkevold, kunstpedagog

Arbeider for tiden som frilanser innen kunst og kultur, og som fagutvikler i barnehager. Grethe er utdannet barnehagelærer med fordypninger i drama, spesialpedagogikk og kunsthistorie. Hun har produsert, og spilt i flere teaterforestillinger for barn, og har arbeidet med kunstog film formidling i flere av regionens kunst- og kulturinstitusjoner, bla. annet Stavanger Kunstmuseum, Tou Scene og KINOKINO senter for kunst og film.

Den siste produksjonen heter “BJØRNEN – en leken, sanselig, forunderlig forestilling om og med en bjørn”, som for tiden spilles i kunst- og kulturhus, på bibliotek, i barnehager og på skoler.

Mer informasjon

KORT webside

Følg KORT på Facebook

Her kan du høre litt mer om KORTFILM - Vimeo


Billett

KORT - BARNELØRDAG

Sal: KINOKINO

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier