Pulse of Floyd

Med 11 musikere i bandet og en teknisk stab på 6 personer ligger det meste til rette for en festaften i Pink Floyds ånd.


Info

En festaften for Pink Floyd fans

Siden debuten i 2008 har tributebandet Pulse of Floyd gitt liv til Pink Floyds fantastiske låtkatalog både på kulturhus og de største scener og arenaer i landet. Nasjonale kulturarenaer som Rockefeller og Sentrum Scene i Oslo og Olavshallen i Trondheim har vært fylt flere ganger. Pulse of Floyd toppet det hele med en spektakulær utendørskonsert på Akershus Festning sommeren 2017 sammen med Forsvarets Stabsmusikkorps med Lars Erik Gudim som arrangør og dirigent.

Bandet har vært bestemt på å gjengi opplevelsen fra Pink Floyds legendariske konserter så autentisk som mulig både musikalsk og visuelt og dette medfører at Pulse of Floyd er blant de største turneproduksjoner på norske veier i dag og en samlet presse rangerer bandet blant de beste i Europa i sin sjanger.

Med 11 musikere i bandet og en teknisk stab på 6 personer ligger det meste til rette for en festaften i Pink Floyds ånd.

Pulse of Floyd har turnert for det meste på Østlandet, Sørlandet og oppover langs innlandsfylkene til Trøndelag men nå står altså Vestlandet for tur og vestlandspublikumet kan virkelig glede seg, for som Fredriksstad Blad skrev etter første konsert der i byen: «Til tider låter dette bedre enn originalen» og svenske MusikMagasinet ranket like godt bandet «blandt världens tre bästa tributeband».

Vi vet i alle fall at det er duket for en festaften når Pulse of Floyd gjester kulturhuset i Sandnes 7. april

varighet 2 timer og 15 min

Se klipp på YouTube


Billett

Pulse of Floyd

Sal: Kulturhuset Stor sal

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier