Smokie

Smokie turnerer i Norge også i 2018. Dette er det evig populære bandet, som slo gjennom første gang i Norge med «If you think you know how to love me» i 1975 og som året etter lå på listene i hele 33 uker med storslageren «Living next door to Alice».


Info

Det fortsatte med levere store hits og storselgere til langt ut på 90-tallet. Siden den gang har Smokie nærmest blitt en del av det norske språket.

Enten man liker dem eller ikke, vet alle hvem de er og kjenner noen av låtene deres.

De har et stort og svært trofast publikum, over store deler av verden. Men Norge er fremdeles ett av de landene som betyr mest for dem, og derfor fortsetter de å komme tilbake hit, for å møte sitt entusiastiske publikum.

De har solgt nesten to millioner plater bare i Norge og med seg i bagasjen har de alle de gode, gamle låtene, samt en del nyere materiale.

Varighet 90 minutter

http://www.smokie.co.uk


Billett

Smokie - UTSOLGT

Sal: Kulturhuset Stor sal

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier