Bukkene Bruse på Badeland - Victoria Productions

De tre Bukkene Bruse skal som vanlig til seters for å gjøre seg fete, men på veien oppdager de et Badeland. Hva er nå dette for noe rart? Kanskje det er noe morsomt og spennende? Dette må prøves.


Info

Dramatisering – Tine Thomassen

Morsomt er det og det blir sannelig spennende også, for Trollet har blitt lei av å sitte under brua å vente. Og når det kommer Troll til Badeland, blir det både spennende og vått!

Eventyret om Bukkene Bruse på Badeland har, som seg hør og bør, vært en eventyrlig suksess i Riksteatrets dukketeaterversjon. Og nå kommer en splitter ny produksjon av denne moderne klassikeren for barn til Kulturhuset med skuespillere i alle roller.

NB! Fare for Troll…

Etter forestillingen kan alle som har lyst få møte Bukkene Bruse

Varighet ca. 45 minutter

Foto på denne side: Tormod Værvågen


Billett

Bukkene Bruse på Badeland - Victoria Productions

Sal:


Medvirkende

Dramatisering – Tine Thomassen, Musikk – Marius Podolski, Scenografi – Per Olav Austdahl, Kostymer – Marianne Forsberg, Masker – Ingfrid Hvasset

Produsent – Victoria Productions AS

I rollene:

Storebukk - Martin Næss Hald

Mellombukk - Gabrielle Bakke

Minstebukk - Kristi-Helene Engeberg

Trollet/Mø-Mø - Tarjei Westby

BIllettharen - Anne Cecilie Ukkelberg

Rev/Revunge - Benedikte Karine Sandberg

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier