Løye fra London - Ben Norris

Comedians from London, are coming to KINOKINO, Sandnes, to offer you a full evening of stand up comedy show.


Info

Dørene åpner kl 20:00

Suksessen fortsetter. Dette blir 7. sesong med topp standupkomikere fra England på KINOKINO

Nordmenn har i årevis hatt sansen for Engelsk humor. «Live fra Apollo» med standupkomikere foran et stort publikum er et meget populært TV-program også i Norge.

Denne gang får vi besøk av Ben Norris, som har vært en del av den britiske humorscenen i 25 år. Han har i mange år vært fast stand up’er på The Comedy Store, og har etterhvert også blitt medlem av klubbtirsdagenes mye omtalte ”Cutting Edge”-gjeng.

Se filmklipp på Vimeo

Norris er mye brukt som tv-oppvarmer, blant annet for storheter som Graham Norton og Jonathan Ross. Han har også skrevet materiale for britiske humorkonger som Jimmy Carr og Paul Kaye. Og som om ikke det var nok, så er han også fetteren til skuespilleren Martin Freeman. Britiske GQ Magazine omtaler Norris som en ekte mester i sitt fag, med en av de mest raffinerte stand up-showene man vil få muligheten til å se.

Som oppvarmer denne torsdagen skal vi få le godt av Lou Sanders.
Hun har lenge vært en av de faste komikerne under Edinburgh Fringe Festival, og i følge bl.a. Vogue, Elle, Time Out og The Guardian en komiker man bare er nødt til å få med seg!

Konseptet på KINOKINO er både likt og ulikt: Det er høyprofilerte standupkomikere fløyet inn fra London, men her i stemningsfull setting med publikum rundt småborder med salg av øl, vin, alkoholfritt og snacks.

Student 120,-

Gruppe min 10 personer oppnår gruppepris kr 120,- ved samlet kjøp - Ring vår billett tlf 51 60 20 10 eller Nøkkelkundeansvarlig 970 91 367 hvis dere er en gruppe.

Dørene åpner kl 20.00

18års aldersgrense


Billett

Løye fra London - Headliner: Ben Norris

Sal: KINOKINO - Sal 1

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier