Løye fra London - Comedians from London

Comedians from London, are coming to KINOKINO, Sandnes, to offer you a full evening of stand up comedy show


Info

Dørene åpner kl 20:00

Se filmklipp på Vimeo

Suksessen fortsetter. Dette blir 7. sesong med topp standupkomikere fra England på Kinokino.

Nordmenn har i årevis hatt sansen for Engelsk humor. «Live fra Apollo» med standupkomikere foran et stort publikum er et meget populært TV-program også i Norge. Konseptet på KINOKINO er både likt og ulikt: Det er høyprofilerte standupkomikere fløyet inn fra London, men her i stemningsfull setting med publikum rundt småborder med salg av øl, vin, alkoholfritt og snacks.

Denne måneden er det Carey Marx og Jonny Pelham som byr på ”Løye fra London” på KINOKINO.

Carey Marx har to ganger vunnet prisen for “Best International Show” ved New Zealand Comedy Festival og vært nominert for “Best Show” ved Leicester Comedy Festival.
Carey har gjort mye forskjellig i sin karriere, og var tidlig illusjonist i verdensklasse, i tillegg til hypnotisør og tankeleser. Han har blant annet opptrådt for The Rolling Stones i bryllupet til Bill Wyman, og for prinsesse Beatrice i hennes to-årsdag. Der ble det mye grining.

Han har forøvrig opptrådt på et synkende skip, på isen og som en hare. Dette var riktignok tre forskjellige anledninger, og han var ikke hyret inn for å opptre på et synkende skip, det bare ble sånn…
I 2012 fikk Carey hjerteinfarkt, og skrev sitt kritikerroste show ”Intensive Carey”. Etter at ekteskapet senere havarerte skrev han showet “The Afterwife”, om livet som nysingel mann på 50. På sitt helt særegne vis blander han svart humor med ugagn og glede. Det er nemlig ikke grenser for hva han klarer å finne glede i.

Jonny Pelham er kveldens oppvarmer, og kjent fra ”Russell Howard’s Stand Up Central” og ”Live from the BBC”. Pelham er for tiden aktuell med et nytt show om å komme over apati, til eksplosive lattersalver fra publikum.

Student 120,-
Gruppe min 10 personer oppnår gruppepris kr 120,- ved samlet kjøp
- Ring vår billett tlf 51 60 20 10 eller Nøkkelkundeansvarlig 970 91 367 hvis dere er en gruppe.

Dørene åpner kl 20.00


18års aldersgrense


Billett

Løye fra London - Headliner: Carey Marx

Sal: KINOKINO - Sal 1

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier