Reverse og Reunion - Vivas musikalske jubileumsshow

I 2018 feirer Sandnes kulturskolekor VIVA 50 år. Publikum vil sannsynligvis få se den største oppsettingen VIVA har hatt i sin 50 årige historie.


Info

VIVA har hatt uttallige musikaloppsettinger og er et foregangskor i kordrama i Norge.Denne forestillingen er stjernespekket med solister fra årets kor og tidligere kormedlemmer. Mange av dem er i dag profesjonelle sangere. 160 sangere fra 6-70 år kommer til å boltre seg på scenen i sang og dans og mange overraskelser som den kreative regissøren Viktorija R-Davies står for!

REVERESE&REUNION skal prøve å gjenspeile all kreativitet, profesjonalitet og sans for humor som har preget korets framførelser. Viktorija R Davies har hentet inspirasjon fra korets historie og bygger på noen av de beste sangene som har blitt sunget gjennom 50 år der den kjente artisten, Inger Lise Hope, spiller hovedrollen.

Sandnes kulturhus karakteriserer forestillingen som en musikal-oppsetting, for i tillegg til sang og dans, blir det brukt animasjon, videoer, kulisser i taket, masker og en mengde med rekvisitter. Guttene i VIVA er med og lager ekstra action. Et sju-manns-orkester spiller.

Se filmklipp fra forberedelesene til forestillingen

Mer info www.vivasandnes.no


Billett

Reverse & Reunion - Vivas musikalske jubileumsshow

Sal: Kulturhuset

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier