Riksteatret presenterer: JACOBSEN, VÆRSÅGOD!

Anne Marit Jacobsen tilbake på humorscenen


Info

Se et lite filmklipp fra Jacobsen her

Det er rett og slett en drøm som har blitt virkelighet. 70 år og overmoden ønsker Jacobsen afasien velkommen og har ingen planer om å ta det rolig. Hun bare må møte publikum og vise alt som inspirerer henne.

Unge mennesker fyller henne med musikk. Og, som hun sier – det kan komme mye fin sang ut av sprukne stemmebånd. Vi får innblikk i den kaosskuffen som er Anne Marit Jacobsens karriere, og får møte noen av rollene hun fikk og de hun aldri fikk. Jacobsen fabulerer rundt livet, døden og hvorfor i all verden hun har spilt så mye fugl.

En morsom, musikalsk og aldri så lite absurd forestilling. Afasi or not to be – that’s the question.

Av og med Anne Marit Jacobsen. Med bidrag fra Linn Skåber, Hanne T. Asheim, Fredrik Høyer, Trond Hanssen mfl. Regissør Arvid Ones. Scenograf og kostyme Milja Salovaara. Produsent Karina Aase, Feelgood Scene AS.

Teateranmeldelse

“Morsom og rørende. Hun er høne, reke og Peer Gynt. Men først og fremst er Anne Marit Jacobsen en unik kunstner som hører hjemme i teaterkunstens hele spillerom.” Terningkast 5, vg.no

Urpremiere Oslo Nye Centralteatret 5. september 2018

Turnépremiere med Riksteatret i Ålesund 6. november 2018

Jacobsen, tusen takk - Vårt Land

Produsert av Feelgood Scene og Oslo Nye Teater i samarbeid med Riksteatret.
På turné med Riksteatret høsten 2018.

Spilletid: 75 minutter (ingen pause)


Billett

Riksteatret presenterer: JACOBSEN, VÆRSÅGOD!

Sal: Kulturhuset Stor sal

nov 2018

Klokkeslett

Billett status

Pris 325-425

25

Søndag

18:00

I salg!

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier