House of Dance presenterer: Trollmannen fra HoD

Dansestudioet House of Dance er stolte av å presentere ‘Trollmannen fra HoD’; en danseforestilling med elever og pedagoger fra dansestudioet i tillegg til noen inviterte gjester.


Info

Dette blir vår største produksjon noensinne og vi gleder oss!

Forestillingen handler om en gruppe barn som på vei til skolen finner et stort og mystisk hus som de aldri har sett før. De bestemmer seg for å se hva som er inni dette huset, men ingen av dem var helt klare for hva de skulle møte på når de er inne…

Bli med på en magisk dansefortelling med masse bra dans og noe som faller i smak for enhver smak. Danse-entusiast eller ei, dette bør du ikke gå glipp av!

Regi: Rudi Bjørknes Gundersen

Manus: Kristian Mora

Koreografi: Liam Pentland, Linn Jihe Park, Hoang Vy Le, Rebekka Stumpf, Matthew Sritip, Kerrie Milne og fler.


Billett

House of Dance presenterer: Trollmannen fra HoD

Sal: Kulturhuset Stor sal

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier