Klassiske perler, sanger fra musikaler, pop- og gospellåter

Program: 60 minutter klassisk - pause 15 minutter - 30 minutter musikal, pop og gospel


Info

En fin time med klassiske perler

Tidligere medlemmer av VIVA inviterer til konsert med klassiske perler, sanger fra musikaler, pop- og gospellåter.Vi får høre sang og cello i samspill og alene hver for seg. Fine stykker for bratsj kommer inn som et mellomspill i konserten.

På scenen, Eline Maria Refvem (sang), Hilde Skomedal (cello), Mathilde Natlandsmyr (bratsj)

Eline Maria, sang i VIVA i 3 år. Hun studerer klassisk sang ved Norges Musikkhøgskole under professor Barbro Marklund.
Eline jobber som freelance sanger og sangpedagog. Hun har stor sjangerbredde, og lang erfaring som solist og ensemblesanger innen det meste fra viser og pop til folkemusikk og klassiske sjangre

Hilde Skomedal, direkte fra Sveits til Sandnes. Hilde har sin utdannelse fra Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo og Haute Ecole de Musique de Lausanne i Sveits. Hun har mottatt en rekke priser og stipender.

Mathilde (bratsj), sang i VIVA i 3 år. Hun er 21 år gammel og studerer ved Norge Musikkhøgskole.
Hun startet som 6-åring å spille fiolin, men skjønte fort at det var bratsj som var hennes instrument. Mathilde har vært en del av Lørdagsskolen og Unge musikere ved Kulturskolen i Stavanger og som 16-åring ble hun tatt ut til å spille med Stavanger Symfoniorkester gjennom Talentjakten, en del av Statoils Morgendagens Helter.

Akkompagnatør: Michaela Tetens Klassisk konsert med Eline Refvem, Hilde Skomedal og Mathilde Natlandsmyr

Musikalske perler

Kvelden avrundes med en liten stund med fine sanger fra musikaler, pop- og gospellåter.

På scenen står Christian Beharie, Siw Noria Øiongen og Elise Sviland.

Christian sang i VIVA i over 10 år, og har i dag en bachelorgrad i rytmisk utøvende musikk. Han har fortsatt å jobbe utøvende med musikken, både som korist og solist, og skal til høsten gi ut egen musikk.

Siw Noria sang i VIVA i 7 år, og har fortsatt å synge i kor både i studietiden og etterpå i Oslo. Hun har vært på flere turneer innenlands og utenlands de siste årene, og arbeider videre med musikken i Oslo.

Elise sang i Viva i 7 år, og studerer i dag Musikk, Menighet og Ledelse på NLA-høgskolen i Oslo. Elise synger også i Norges Ungdomskor i dag, og har mange spennende prosjekter fremover.

Akkompagnatør: Halvor Skaar


Billett

Klassiske perler, sanger fra musikaler, pop- og gospellåter

Sal: Kulturhuset Foajè

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier