Riksteatret - Karius og Baktus

Ikke gjør som mora di sier! Gjør deg klar for besøk av to energiske små karer som tar innersvingen på både liten og stor.


Info

Riksteatret viser den ”originale” Karius og Baktus - tro mot Thorbjørn Egners historie og garantert godt barneteater.

Thorbjørn Egners barneklassiker er en del av vår moderne kulturarv, og historien om de to rampete tanntrollene lever i beste velgående. Fortellingen dukket opp i 1946, til fryd for mange, og til skrekk og advarsel for de som slurvet med tannpussen. Skremselspropaganda eller ei, Karius og Baktus har i over 70 år vist at den har livets rett, ikke minst takket være Thorbjørn Egners rike bokillustrasjoner, NRK-hørespill og Ivo Caprinos velkjente dukkefilm.

“En forestilling hvor alle de yngste får gjenkjennelsen, og vi voksne underholdes” VG (terningkast 5)

Gap opp!

Passer for barn fra 3 år.

På scenen

Christine Stoesen, Linda Tørklep og Jan Huse.

Team

Regissør: Arne Lindtner Næss. Scenograf: Einar Dahl. Dukkedesigner: Christine Stoesen. Komponist: Christian Hartmann. Produsent: Emnet Kebreab

Forestillingslengde: 35 minutter (ingen pause).

Produsert av Riksteatret. Forlag: Songbird


Billett

Riksteatret - Karius og Baktus

Sal: Kulturhuset Stor sal

nov 2018

Klokkeslett

Billett status

Pris 195-240

16

Fredag

18:00

I salg!

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier