Skeiene Janitsjar med gjester

Når Skeiene janitsjar inviterer til haustkonsert, har dei som vanleg også invitert ein gjestesolist. I år er dette ingen ringare enn Sandnes operakor.


Info

Programmet er plukka frå øverste hylle i opera- musikal- og operetterepertoaret, og vi lover kjende tonar og god stemning.

Til konserten den 10. november har Skeiene janitsjar hatt som arbeidstittel «Over kanten og opp frå grava», og da er det naturlegvis scenekanten og orkestergrava vi har i tankane. Med andre ord hentar vi musikken frå klassiske operaperler og kjende musikalar. Vi har vore heldige å få med oss Sandnes operakor med sin dirigent Kersti Ala Murr, så her blir det operasvisker og musikalklassikarar med både kor og orkester, og kanskje også ein solist?

Arrangør: Skeiene Janitsjar


Billett

Skeiene Janitsjar med gjester

Sal: Kulturhuset Foajé

nov 2018

Klokkeslett

Billett status

Pris 150

10

Lørdag

15:00

I salg

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier