Barnelørdag - Mannen med den levende kofferten - på KINOKINO

Elementer fra sjonglering, akrobatikk, dans, meditasjon, teater, objekt-manipulasjon, balansering og klovning brukes i en salig blanding som framkaller stunder med spenning, latter, undring og stillhet.


Info

Forestillingen har blitt spilt rundt om i barnehager, og har også vist seg å passe for skolebarn og voksne.

Varighet: ca 30 min

Av/med: Sjongleringskunstneren Diego Belda

Produsert for og turnert rundt i barnehager via Barnas MusikkTeater

Tilbakemeldinger fra høstens turne for Barnas Musikkteater:

Svært fin forestilling.
Passet både for små (1-2) og store (3-6) barn. Visuelt sterkt. Diego er svært flink til å ta med barnas innspill. Det er plass både til stille undring og deltagende jubel. Mye glede og tilstedeværelse! Voksne og barn likte forestillingen kjempegodt. Denne forestillingen kan vi sterkt anbefale.

Kristin Nyberg, Kulturparken FUS Barnehage

En fantastisk forestilling!
Alle i Eplehagen så forestillingen, fra 1 til 6 år. Forestillingen er både enkel og kompleks og har ulike lag som treffer de ulike aldersgruppene. Den har en fin progresjon fra det stille og litt mystiske til verbal kommunikasjon med publikum. Publikum får være delaktig og blir sett og brukt underveis i forestillingen. Alt i alt en av de mest fengende forestillingene vi har hatt i Eplehagen. Morsomt og med bred apell!”

Med vennlig hilsen Eplehagen barnehage

Humor og nærver!
Utrolig nær og fin kommunikasjon med barna. Hele gjengen fra 2 til oss voksne var fjetret. Velkommen tilbake,- ingen hadde lyst til å gå da det var slutt. Tusen takk.”

Hjertelig hilsen oss i Linerla barnehage


Billett

Barnelørdag - Mannen med den levende kofferten - på KINOKINO

Sal: KINOKINO

mar 2019

Klokkeslett

Billett status

Pris 90

30

Lørdag

13:00

I salg!

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier