Stavanger klaverkvartett

Det blir mesterlig kammermusikk med pianisten Jan Gunnar Sørbø og strykere fra Stavanger symfoniorkester. Etter å ha gjort suksess på Utstein kloster i 2017 og 2018, gir den internasjonale kvartetten nå seg i kast med Robert Schumanns klaverkvartett i ess-dur.


Info

Dette er et av kammermusikkens høyest skattede verk og byr på en cello-solo av både ulidelig skjønnhet og grenseløs sårbarhet. Samtidig rommer dette verket både spøkefulle sider og en febrilsk uro, sistnevnte kan forstås i lys av komponistens tidvis kaotiske sinnsliv.

Med en kombinasjon av et fremragende verk og lidenskapelige musikere kan dette bli en musikalsk begivenhet av det helt store slaget!

Stavanger klaverkvartett ble startet av pianisten Jan Gunnar Sørbø i 2017, og består foruten initiativtageren av fremragende strykere fra Stavanger Symfoniorkester.

Gruppen spiller jevnlig konserter og har høstet stor begeistring for dere fortolkninger av Brahms’ og Schumanns klaverkvartetter.

Våren 2019 turnerer de med støtte fra Rogaland fylkeskommune. Medlemmene er alle aktive som solister, orkestermusikere og kammermusikere.


Billett

Stavanger klaverkvartett

Sal: Kulturhuset Foajé


Medvirkende

Utøvere:

James Herstatt (bratsj),

Mari Poll-Novakovic (fiolin),

Liv Opdal (cello),

Jan Gunnar Sørbø (klaver)

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier