Fra rus og Rolex til pøbel på flyvende teppe

«Eg e god nok – Du og»Forestillingen handler om flokken, rus, skolesystemet og inkludering. Vi vet hvordan , hvorfor gjør vi det ikke.


Info

Flokken, skolesystemet og inkludering

Eddi Eidsvåg

Er et annerledes foredrag nærmere som en forestilling, eller en forestilling med mening!

Eddi forteller om sin barndom, sitt liv som grunder og om sine møter med alt fra pøbler, kriminelle via statsråder og til slottet.

Eddi snakker om betydningen av arbeidsmoral og hva egentlig arbeidsmoral er.

Han snakker om viktigheten av å stille krav og ha tydelige konsekvenser som på forhånd er avklart og som gjennomføres.

Han snakker om skolesystemet og hva som kan gjøres for å fjerne frafallet fra videregående skole.

Han forteller om hans reise på det flyvende teppe og viktigheten av å «lyve» seg en sannhet. Han drar oss med på morsomme reiser og betraktninger gjennom en reise.

Olaf Olsvik

Han var vel ansett, rik, respektert og vellykket. En suksessfull næringslivsleder.

Han eide og ledet en bedrift med en betydelig omsetning. Men bak den vellykkede fasaden med Rolex-klokke, Armani-dresser og fine biler, utviklet han et ekstremt misbruk av alkohol, piller og kokain.

I 15 år levde han sitt dobbeltliv. En bilulykke i januar 2002 reddet livet hans. Etter sykehusoppholdet, la han seg inn på et behandlingssenter for rusavhengige, og har siden vært rusfri. Olaf Olsvik er i dag en etterspurt og dyktig foredragsholder med en sterk historie å fortelle. I foredraget ”Rus og Rolex – historien om en narkoman i hvit snipp” gir han et rått og usminket bilde av hverdagen til en norsk næringslivsnarkoman.

Olaf tar oss med på ei reise inn i en verden som de færreste av oss trodde eksisterte. En historie det er verdt å låne øret til.


Billett

Fra rus og Rolex til pøbel på flyvende teppe

Sal: Kulturhuset Stor sal

mai 2019

Klokkeslett

Billett status

Pris 225 - 275

09

Torsdag

19:30

I salg!

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier