Operakafé - mars

Ida Gudim - sopran, Christian Damsgaard - tenor, Olivera Marinkovic - klaver


Info

Ida Gudim ble uteksaminert ved Operahøgskolen våren 2015. Hun debuterte ved DNO&B høsten 2013 i rollen som Mrs. Chan i den moderne operaen Ad Undas. Som frilanser i Norge og Tyskland gjør hun i tillegg til klassisk opera og operette både kirkemusikk og nyskrevne verk.

Den danske tenoren Christian Damsgaard er en etablert sanger med et bredt repertoar fra tidlig barokk til høyromantisk opera og duggfriske komposisjoner fra det 21. århundre. En av de siste rollene han gjorde var Creonte i Antigona av Traetta i Osnabrück og på turnè i Nederland. Her i Sandnes kjenner vi ham som Josè i SOOKs Carmen i 2012.

Sammen med den serbiske pianisten Olivera marinkovic har de satt sammen et program de har kalt High Piched Love Songs med både kjente og mindre kjente kjærlighetssanger av komponister som Mozart, Gluck, Lehàr og Bernstein.


Billett

Operakafé - mars

Sal: Kulturhuset Foajé

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier