Bobler med Dora og Bjørg Thorhallsdottir

Bobler-show er noe helt utenom det vanlige. Det er en blanding av foredrag om hvordan få det bedre og hvordan øke egenkjærligheten.


Info

Velkommen til en skikkelig feelgood kveld!

Det er historier, det er nydelige sanger med Cecilia Vennersten, som også byr på seg selv og sine dyrkjøpte erfaringer. Og det er standup om det å bli eldre; de komiske sidene ved å begynne å dra på åra.

Vi lover at du kommer til å bli rørt og inspirert. Du kommer til å le og i tillegg få med deg noen verktøy når livet kjennes ganske trått. I det hele tatt er dette en god blanding av gullkorn og tøys, en skikkelig feelgood kveld!

Dora Thorhallsdottir (45)

EQ-terapeut og grunnlegger av EQ Institute. I tillegg til at hun er foredragsholder og standupkomiker. To barn på 13 og 11.

Bjørg Thorhallsdottir (44)

Kunstner, gründer og skaperen av Hjertefred. Skrevet flere bøker, selger svært mange bilder og har stort sett ca hundre prosjekter på gang. En sønn på 16.

Cecilia Vennersten (49)

Svensk sanger som slo gjennom med “Det vackraste” i 1995. Har siden da sunget over hele verden, mye i Norge også. Har to sønner på 12 og 17 år.

Showet begynner kl 19.00 og varer i 1,5 time.

Det vil være mulig å kjøpe den nye boken vår “Hverdagsbobler” signert og til redusert pris etter showet.


Billett

Bobler med Dora og Bjørg Thorhallsdottir

Sal: Kulturhuset Stor sal

okt 2019

Klokkeslett

Billett status

Pris 450

24

Torsdag

19:00

I salg!

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier