Bjørn Eidsvåg & Sigvart Dagsland

Høsten 2019 slår to institusjoner innen norsk musikkliv seg sammen når Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland legger ut på en omfattende høstturné sammen.


Info

To av landets mest folkekjære artister legger ut på turné sammen!

Høsten 2019 slår to institusjoner innen norsk musikkliv seg sammen når Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland legger ut på en omfattende høstturné sammen.

Dagsland og Eidsvåg har en fartstid i bransjen på over 70 år til sammen. De har begge opparbeidet seg unike posisjoner i norsk musikkliv og blir ansett som to av våre fremste artister. Nå slår de sammen to omfangsrike låtkataloger og publikum kan dermed vente seg en konsertopplevelse for historiebøkene. Det er duket for en stemningsfull, oppløftende og ikke minst gåsehud-fremkallende kveld.

«Sigvart har en av Nordens flotteste stemmer, det er en fryd å jobbe med karen, det vanker gåsehud hver gang. Nå blir det altså rikelig med gåsehud-muligheter i høst. Om ikke stemmen min er så sofistikert som Sigvart sin, så hender det at den når fram. Dette gleder jeg meg til og for alle dere som har det som Knut Arild Hareide: «..når det gjelder musikk liker jeg alt fra Sigvart Dagsland til Bjørn Eidsvåg», så må jo dette være høstens riktige valg», humrer Eidsvåg.

Dagsland ser også stort frem til å legge ut på veien med Eidsvåg:

«Jeg gleder meg som en unge til disse konsertene. Bjørn er en av vår tids store norske formidlere, med en låtkatalog som kan gjøre de fleste andre grønne av misunnelse. Vi har ikke helt ulik bakgrunn, for å si det forsiktig, og jeg tenker at dette samarbeidet er en historie som lenge har ventet på å bli fortalt.

Og ikke minst: Et viktig kriterium for meg, etter å ha turnert med Karoline Krüger i fjor, var at neste samarbeidspartner måtte være PENERE enn henne. Og da var jo valget enkelt.»

Dagsland og Eidsvåg har begge blitt tildelt flere prestisjetunge priser som Prøysenprisen og flere Spellemannpriser. De har gitt ut flere titalls album med store salgssuksesser og utsolgte turneer.

I tiden frem mot turnéstart vil det offentliggjøres en rekke konserter. I første omgang er det klart at disse stedene får besøk:

10. oktober - Meyergården Spektrum, Mo i Rana
11. oktober - Lofothallen, Leknes
15. oktober - Drammens Teater
16. oktober - Drammens Teater
19. oktober - Hamar Kulturhus
24. oktober - Kongsberg Musikkteater
26. oktober – Stavanger Konserthus
27. oktober – Stavanger Konserthus
31. oktober - Parken Kulturhus, Ålesund
1. november – Operahuset Nordfjordeid
2. november - Fosnavåg Konserthus
19. november – Sandnes kulturhus
20. november – Sandnes kulturhus
22. november - Lillestrøm Kultursenter
27. november - Ringerike Kultursenter, Hønefoss
28. november – Bakkenteigen, Horten
29. november - Ullensaker Kulturhus
30. november - Ullensaker Kulturhus
4. desember - Festiviteten Haugesund
5. desember - Festiviteten Haugesund
6. desember - Festiviteten Haugesund
8. desember - Kolben Kulturhus

Arrangør: HiHat Management


Billett

Bjørn Eidsvåg & Sigvart Dagsland

Sal: Kulturhuset Stor sal

nov 2019

Klokkeslett

Billett status

Pris 505

19

Tirsdag

19:30

I salg!

20

Onsdag

19:30

I salg!

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier